DeLight je hrvatski modni brend koji je pokrenut 2016. godine s ciljem da ponudi domaćem tržištu kvalitetne odjevne komade s naglaskom na poslovnu modu.

Kvalitetne prirodne tkanine, besprijekorni krojevi i vlastita proizvodnja glavne su odrednice brenda koji se u vrlo kratkom vremenu uspio nametnuti kao sinonim za poslovno odijevanje u Hrvatskoj. Pomno krojena i vrhunski sašivena odijela od isključivo prirodnih tkanina zaštitni su znak brenda koji se vodi filozofijom “slow fashiona” – od ideje do gotovog proizvoda misao vodilja jest kvaliteta i dugotrajnost svakog proizvedenog komada. Svevremenski dizajn, kvalitetna proizvodnja i vrhunske tkanine garantiraju dugotrajnost i kvalitetu, a to su stupovi na kojima stoji DeLight. Odjeća se proizvodi u ograničenim serijama što jamči ekskluzivnost i svojevrsnu unikatnost proizvoda kojom se brend ističe na tržištu.

Brend je namijenjen samouvjerenim, samosvjesnim i modernim ženama koje vode računa o kvaliteti i podrijetlu odjeće koju nose. Brend je namijenjen ženama s jasnim ciljevima koje znaju kako te ciljeve dosegnuti. Ideja DeLight žene podudara se s filozofijom brenda – ne pristaje na kompromise kad govorimo o kvaliteti.

DeLight je nastao slučajno, ali sve nakon same ideje obilježio je jasan i zacrtan put. Naime, osnivač i vlasnik brenda, Ivan Friščić, koji je prije pokretanja brenda iza sebe imao desetljeće iskustva kao modni i estradni stilist, na našem je tržištu teško uspijevao pronaći kvalitetna odijela od prirodnih tkanina po pristupačnoj cijeni. Taj nedostatak je doveo do ideje koja je rezultirala osnivanjem vlastitog brenda.

Od prvog dana kada je stupio na scenu, DeLight ima jasan cilj – stvarati i kreirati odjevne komade za stvarne žene, žene koje znaju što žele, žene izgrađenog stila koje ne slijede slijepo trendove, ali žele u svom ormaru imati vrhunski krojenu odjeću izrađenu od najboljih tkanina, nosivu u svako doba dana i odjeću koja laska njihovoj figuri. Kao predvodnik trendova, DeLight je prvi, u sezoni jesen-zima 2016/2017. izbacio “power suit” koji je do danas ostao najtraženiji i najprodavaniji dio svake kolekcije. Kaputi od mješavine vune, kašmira, mohera, devine dlake i alpake odišu luksuzom i elegancijom i nalaze se na listi želja mnogih žena. DeLight odjevni predmeti odišu kvalitetom, elegancijom, jednostavnošću i minimalizmom, te mogu se uspješno prenositi s generacije na generaciju.

Odavno je poznato da ono što žene nose utječe, ne samo na to kako će ih ljudi percipirati, već i na njih same. DeLight misija je žene učiniti sretnima kroz kreacije koje će rado ‘reciklirati’ i nositi više puta. Svakom novom kolekcijom vraćamo duh nekih prošlih desetljeća kada se promišljalo o modi znatno studioznije, kada su žene nosile odjeću krojenu po mjeri i pažljivo je kombinirale s modnim dodacima, te kada odjeća nije bila stvarana za jednu sezonu. Naše vjerne klijentice svoje DeLight komade nose iz sezone u sezonu s istim oduševljenjem i srećom kao i prvoga dana.

Posebnost brenda jest individualan pristup svakoj klijentici, potpuna posvećenost svakom komadu odjeće i svakoj ženi. Izrada odjeće po mjeri jest dodatna vrijednost i ekskluzivnost koja brend čini posebnim i prepoznatljivim.

DeLight nije samo odjeća – DeLight je osjećaj koji ženama pruža sigurnost i samouvjerenost.

image3
image4
image5